Youtube

Här kommer några youtubeklipp med lite olika äventyr och samarbeten

Amanda Madlala träffade jag i Sydafrika sommaren 2016. Wow vilken stark tjej detta är! I år besökte hon Sverige och vi passde då på att spela in henne tillsammans med musik av Melisha Linnell, musikproducent, Göteborg. Film av Johan Larsson www.filmus.se

Margaretakören sjunger tillsammans med Lillegårdskören. De här goa körsångarna i åldern 7-92år,träffar jag varje tisdag. Ulla-Carin Nyqvist tonsatte några sånger till oss. Vi träffades några tisdagar, sjöng och uppträdde, fikade, lekte och spelade in.

Hamnade på samma tåg som Shirley Clamp och vi började prata julsångsrepertoar.....TV4 Nyhetsmorgon (2015-12-06) Stilla Natt tillsammans med Shirley Clamp Melodin är tonsatt av Merla Watson, en kvinna ifrån Kanada, bosatt i Jerusalem och  inspirerad av folkmusik ifrån Palestina.

Här sjunger körerna tillsammans med blåskvartett under ledning av Jan Bjerger

Buhle Pearl är körledare i Sydafrika.  Ann-Charlotte Lundgren skrev en svensk text på denna gudstjänstsång. Buhle sjunger på swahili.

Text av barnen i Lillegårdskören, skolkören på Lillegårdsskolan i Partille. En sång om när man är ledsen och behöver tröst. Camilla har gjort musiken och spelar flygel. Martin Blomberg spelar gitarr.  (2014-05-23)


Buhle Pearl sjunger en av sina favoritsånger. Här med ny engelsk text av Kina Nyman

Fnisseskratt - När man är 7-8 år och ska skriva ner saker man blir fnissig och full i skratt av. Ja, då blir det så här :)

Kina Nyman producerar och skriver egen musik, jag är med och spelar piano

Butterfly- På ett seminarium med "Musik&Medmänsklighet" i Stockholm hörde jag denna text, nedskriven av livstidsdömde Wayland Coleman. Det blev en melodi. Melisha Linnell gjorde produktionen, Lennart Esborn spelar cello.

Fantastiska Amanda i  "Free to change"...

Morgonen kommer...

Text & Musik Ulla-Carin Nyqvist

Margaretakören och Lillegårdskören 2017.