Noter

CAMILLA VOIGT MUSIK

 

NOTBESTÄLLNINGAR

Vad roligt att du hittat min musik! Tveka inte att kontakta mig via mail eller mobil om du har frågor och funderingar!Noterna säljs med kopieringsrätt för den egna körverksamheten.Jag mailar en PDF samt postar ett uppkopierat häfte.Alla inkomster används till kommande musikprojekt.Lyssning finns på Spotify. CD 100:-/st kan beställas om så önskas

 

"Hjärtats längtan"

Noterna är 2-3st och med utskrivet pianoackompanjemang samt ackord. Det medföljer också en "körnot" enbart med sångstämmorna.Varje häfte kostar 1450:-/st och innehåller fem sånger vardera

 

Häfte 1

1. Genom våra sprickor

2. I begynnelsen

3. Hjärtats längtan

4.Du som är

5. Tro på ljuset

 

Häfte 2

6. Vart jag än i världen går

7. Himmelens ljus

8. Vägen framför andra

9. Mitt hjärtas bön

10. Gud är här

 

Häfte 3

11. Vaknar och andas

12. Stilla

13.---

14. Psalm i hemlöshet

15. Mitt hopp

16. Äntligen

 

"Bevara mig"

Noterna är 2st och enbart med ackordsanalys. Det medföljer också en "körnot" enbart med sångstämmorna.Noterna säljs med kopieringsrätt för den egna församlingen/körverksamheten.

Varje häfte kostar 950:-/st 

 

Häfte 1

1. Aning är nog

2. Bevara mig

3. Kärlekens väg

4.Din kärlek

5. Gå mig till mötes

 

Häfte 2

6. Hos dig

7. Bara vara

8. Gud

9. Till frihet

10. Ordlöst

 

"Från skymning till gryning"

Noterna är 2-3st och enbart med ackordsanalys. Det medföljer också en "körnot" enbart med sångstämmorna.Noterna säljs med kopieringsrätt för den egna församlingen/körverksamheten.

Det medföljer en bok med kompletterande texter som med fördel kan användas i samband med framförande av sångerna samt CD  Paket 2250:-för noter 10 sånger samt bok

 Sångerna finns för lyssning på Spotify. 

 

"Liv att dela"

Sångerna finns inspelade med Lutherska missionskyrkans kör. Arrangemang är gjorda av Sven och Johanna Fridolfsson. Noterna är utgivna av Argument förlag men går även bra att beställa här. Paketpris 1750:- för häfte med kör och pianoackompanjemang samt lilla häftet med ackordsanalys och CD. Instrumentstämmor finns digitalt att ladda ner.

 

"Sånger för barn"

Ett antal sånger för barn har blivit till genom åren. Kontakta mig om du hört eller sett någon sång du är intresserad av. Mer info kommer framöver!

 

"Beställningsprojekt"

Om du har behov av sånger för något särskilt tillfälle, önskar tonsättning av text eller har en idé om något du vill förmedla. Hör gärna av dig!


"Et in terra pax"

Kontakta mig för uppgifter